Název | Množství a jednotka |
---|---|
chřest | 10-12 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
kuřecí vývar | 1 1/2 l |
šalotka | 1 ks |
máslo | 30 g |
muškátový oříšek | špetka |
hrubě mletý pepř | |
sůl | |
bageta |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na oleji a másle. Než cibule... zobrazit recept
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad zpracujeme těsto (na vál navážíme všechny sypké přísady,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...